zaterdag 27 augustus 2016


Inpakken en wegwezen

Nog twee dagen en dan rijden we naar Zuid-Frankrijk. Dinsdagochtend komen we aan en later die dag hoop ik mijn eerste kilometers op de fiets te maken.

Afgelopen week nachtdiensten gehad en dus weinig gefietst. Wat ritjes op de Tacx en gisteren mijn laatste ritje in de buurt hier met 2 bijna aanrijdingen. Tegenliggers op een fietspad die lekker rond zitten te kijken zonder vooruit te zien. Ik moest enorm hard schreeuwen om aandacht te krijgen en een aanrijding te voorkomen. Hartslag wat hoger en enkele kilometers verderop 2 scooters die plotseling stoppen en zonder te kijken willen omkeren en dus dwars over de weg staan. Ppff.

Mijn fiets is nu voorzien van een 30 tandwiel achter want ik wil natuurlijk niet worden verrast door een klim die ik net niet kan nemen...of als de wind opsteekt op de Ventoux. Nog net wat kleiner kunnen schakelen is dan toch handig.

Verder nieuw stuurlint en alles nog eens nagekeken. Mijn Giant is er klaar voor.
Of ik dat ook ben merk ik donderdag 1 september want dan wil ik in ieder geval 1x maal naar boven vanuit Bedoin. Dan weet ik waar ik sta en wat er mogelijk is qua tijd en versnelling.

Spullen zijn verder ingepakt en staan klaar. Nog 1 dag werken en dan is het zo ver.
Afgelopen dagen lekker met de fiets naar het werk en dat is niet ver maar zorgt ervoor dat ik niet vast ga zitten.

Onderweg in de avond


In een week waarin de temperaturen elke dag boven de 30 Gr. uitkomt is het lekker fietsen in de avond rond 22.30 en in de ochtend rond 06.15 uur.

In de middag rond 15.00 uur is dat net te warm.

Maar om de zon op te zien komen is wel mooi.






Ze zon doet moeite boven de Industrie uit te komen.

Door de bomen heen
Snel naar huis
Vroeg in de ochtend staat de maan nog hoog


De camping nog gemaild en onze mobil home is vrij dus dinsdagochtend kunnen we er in zodra we aankomen. Ik kan niet wachten.