maandag 4 april 2016



Naar Buiten

Het is vandaag maandag 4 april en de eerste echte lentedagen hebben we gehad.
Vanochtend weer op de Tacx gefietst en gekozen voor een afdaling van de Galibier. Volle bak naar beneden en dat betekent op de Tacx gewoon trappen.
Vrijdag ook nog een ritje op de Tacx gedaan en toen kwam ik uit de nachtdienst dus deed ik het wat rustiger. Vanochtend ging het wat harder. Heerlijk om zo hard te kunnen gaan en geen vermoeidheid te voelen.

Zaterdag was het weerbericht een graad of 18 en zonnig. Ik heb het niet gezien. 
Na ruim 4 maanden op de Tacx mijn kilometers te hebben gemaakt ging ik zaterdag voor het eerste weer naar buiten. In de ochtend mijn fiets opgehaald bij Peinderbikeservice . 
Rene had een mooi triatlonstuur gemonteerd en ik kon niet wachten om het te gaan proberen.



Ik dacht dat het wat onwennig zou zijn maar het ging als van ouds. In de jaren 90 en ik aan triatlonwedstrijden mee deed had ik ook zo'n stuur dus helemaal onbekend was ik niet.

Was toch een beetje huiverig om het overpakken naar ligsteun maar niets aan de hand.
En de snelheid......ik ging voor mijn gevoel als een speer. Ik was zo blij als een jong veulen dat naar buiten mag De wind in je gezicht, lekker spugen en door de bochten knallen.

Dus dat beviel goed en zondag heb ik hetzelfde rondje nogmaals gereden. Omdat het zo leuk was.
De rest van de week is het weer niet veel van bijzonders en misschien ga ik naar buiten en misschien niet. We zullen zien. Ik heb er nu aan geproefd dus......