vrijdag 1 januari 2016



De laatste dag van 2015

Het is nu nacht en ben aan het werk. Over 5 uurtjes ben ik klaar en ga thuis nog een paar uurtjes slapen om dan vanmiddag te beginnen aan mijn uitdaging

Gisteren was de laatste dag van het jaar 2015 en ik heb nog 2 segmenten van de Ronde van Vlaanderen gefietst. Een stuk van 9 en een stuk van 20 km met de nodige heuvels erin.
Dat was lekker en het sterkt me dat ik straks goed ga beginnen.
Ook heb ik me op Strava https://www.strava.com aangemeld om mee te doen aan de January Distance Challenge.
Ben benieuwd hoeveel kilometer ik kan halen in 1 maand. Dat zou een mooie graatmeter zijn voor de rest van het jaar. Zou 1000 kilometer haalbaar zijn?

Ook kun je me op Strava volgen om te kijken of ik me aan mijn belofte houd en op Twitter ( @Bijnaelkedag ) zal ik ook laten weten hoe het gaat.

Ik ben er in ieder geval klaar voor. Ik eet nu nog wat hapjes en ga ook daar mee aan de slag want die 105 kg zouden naar beneden moeten. Als die minder worden komt het met de bloeddruk ,cholesterol en de BMI ook wel goed. Het voedingsadvies van Louis Delahaije voor Leon de Kort is natuurlijk voor iedereen toepasbaar en haalbaar. Zoals hij het stelt is het eigenlijk simpel. 
Zorgen voor een negatieve energiebalans door fietsen, gecombineerd met een reductie in energie-inname (circa 500 kcal per dag minder).  Ja ,ja  en nu nog doen.

Rest mij nog iedereen een goed gezond , sportief 2016 te wensen







 










.