woensdag 13 januari 2016


Gokje

Vandaag een gokje genomen door een segment voortijdig af te breken. En dan was voor mij de vraag of er een bestand zou worden aangemaakt door mijn Cadanse VR Software. Dus na een uur heb ik de video gestopt en na het afsluiten van het programma in Strava het bestand ge-upload.
Dat lukte dus en nu weet ik dus dat ik de gekozen segmenten niet hoef af te maken en dat ik kan stoppen wanneer ik wil en dat ik dan toch de juiste afstand en tijd etc. naar Strava kan doorzetten.



Dus gisteren 35 km gedaan en vandaag na een uur gestopt met 30,5 km op de teller.
Ook kwamen vandaag de bestelde dvd's van La Marmotte. Die ga ik eerst kopiĆ«ren  naar mijn pc om ze daarna met een programma te verkleinen zodat de video's wat vlotter lopen en niet gaan bufferen als ik aan het fietsen ben.
Dus de komende dagen kan ik lekker voor een andere route kiezen.


Hiernaast zie je me op de Tacx in mijn bijkeuken. Rechts zie je me met voor me de pc met de beelden en cijfers en uitzicht op de tuin waar het alweer stond te regenen.

De radio aan en zo fiets ik me elke dag in het zweet.
Het gewicht gaat ook de goede kant op al ben ik me er van bewust dat het voornamelijk vochtverlies is en dat ik waarschijnlijk op de weegschaal niet veel ga zien maar toch is elke 100 gr verlies meegenomen. Ik ben pas begonnen.