dinsdag 26 april 2016


Herfst in april

Het is deze dagen kouder dan rond de kerstdagen 2015. 
Op 2 en 3 april buiten gefietst. Daarna slecht weer en vanaf zaterdag 9 april weer 6 dagen buiten om daarna weer 4 dagen op de @Tacx plaats te nemen.
Vorige week 5 dagen buiten en vanaf afgelopen zondag weer op de @Tacx.
Afgelopen zaterdag na het werk toch nog een rondje buiten gedaan. Het waaide heel hard en ben bijna onderuit gewaaid door de zijwind. Hoge snelheden (45 km/u) wisselden zich af met hele lage snelheden (18 km/u).
Ik ben blij dat ik een 2e achterwiel gekocht heb zodat ik snel kan wisselen en a la minuut kan kiezen voor buiten of binnen op de @Tacx
Vorige week voor de eerste keer met een lange broek gefietst en dat viel niet tegen.
Bij het hardlopen had ik al een hekel om met veel kleding te lopen en bij het fietsen is dat ook niet prettig maar je ontkomt er niet aan. Ik had afgelopen zaterdag zelfs mijn winterhandschoenen aan.

Afgelopen zondag na het werk de tablet naast de laptop geïnstalleerd met de rechtstreekse beelden van LBL. Ik koos voor een stuk afdaling van de Col du Galibier zodat ik rustig tv kon kijken en Wout Poels op een prachtige manier LBL zag winnen. Toen hij over de finish was ben ik gestopt en had ik toch weer mijn uurtje gedaan.






Gisteren en vandaag heb ik segmenten van de Ronde van Vlaanderen gefietst. Segmenten van ieder 40 km met een aantal beklimmingen en dan ook afdalingen. 

Morgen ga ik de nachtdienst in en veranderd mijn ritme weer dus wordt het ook weer passen en meten met slapen, werken , eten en fietsen.








Met het oog op zondag en het verwachte weer ben ik 
nog even naar Peinder Bike Service gegaan om 
overschoenen te kopen. 
Heel dun materiaal maar het zou de wind tegen houden en dus de kou. Hopelijk heb ik ze zondag bij de Servais Knaven Classic niet nodig en is het weer wat opgeknapt.