zaterdag 16 januari 2016




Winterweer


De winter is nu echt begonnen in Nederland. Als ik op mijn Tacx zit en kijk de tuin in waar het staat te regenen loopt het zweet van mijn hoofd en denk ik aan de Lotto Jumbo ploeg die lekker Down Under aan het trainen zijn.
Afgelopen donderdag de dvd's van La Marmotte ontvangen maar ik heb wat problemen gehad om de bestanden te verkleinen en donderdag de beklimming van de Glandon gedaan maar het beeld bleef elke keer hangen en ik zat me te ergeren op mijn fiets omdat je eigenlijk foto's zit te kijken. Ook de percentages werden niet aangegeven dus wist ik niet goed in welke stand de stuurschakelaar moest staan.
Vrijdag dus weer gekozen voor 35 km van Challenge Roth.
In de avond heerlijk gegeten bij 't Zusje in Oudenbosch en dan is het allemaal zo lekker dat je daar dus 18 gerechtjes naar binnen werkt en na ruim 4 uur aan tafel te hebben gezeten zit je eigenlijk  nog niet vol maar je heb wel heerlijk gegeten.

Als je dan op zaterdagochtend opstaat neem je gelijk de beslissing om maar wat langer dan 1 uur te fietsen . Dus vandaag kon ik eindelijk goed La Marmotte gebruiken.
Ik koos vandaag voor de afdaling van de Col du Galibier te doen. Een heerlijke rit waarbij je het gevoel hebt een vlakke rit te rijden want ook al zie je op de beelden een afdaling moet je op de Tacx gewoon blijven trappen.
Bekende beelden van de afdaling tot aan de Col Lautaret en dan door het dorp La Grave om daarna verder af te dalen langs Lac du Chambon richting Le Bourg-d'Oisans waar de voet van Alpe d'Huez ligt.
Een rit van 47 km die lekker wegtrapt en dus de calorieën van gisteren hopelijk wat doet verdwijnen.
Morgenochtend weer op tijd uit bed en nog een keer deze rit zodat ik bijna 100 km pak en mijn totaal op de challenge op Strava doorgaat naar bijna 600 km.

Maandag weer verder.