woensdag 18 mei 2016


Niet gefietst

Het is zover. 
Zoals ik vorige week al aankondigde heb ik afgelopen week voor de eerste keer mijn dagelijkse fietsmoment overgeslagen. Niet fietsen. het voelde raar maar ik kon echt niet anders.
Door familiebezoek uit het buitenland kom ik er echt niet aan toe.

Nadat ik vorige week woensdag nog een uurtje op de @Tacx had gezeten heb ik donderdag , vrijdag en zaterdag verzaakt. 
Dus officieel is mijn uitdaging niet gehaald en ik vind het jammer.
Door de combinatie van werk, sociaal leven en dan nu het familiebezoek zorgen ervoor dat de dag tekort is.
Ook afgelopen dinsdag ( gisteren) heb ik het niet gered en ik zal volgende weken zeker nog wat vaker verzaken. Vanaf 3 juni hoop ik mijn ritme weer op te pakken.

Het weer blijft ook een punt. Ik kan natuurlijk op de @Tacx gaan zitten maar ik heb nu eenmaal buiten gefietst en dat blijft toch lekkerder. Is ook langer vol te houden ondanks de wind, slechte fietspaden ( op sommige plekken is het echt slecht gesteld met onze paden) en de dreigende regenbuien die ons dit voorjaar overvallen.
En de komende weken ziet het er niet echt veel beter uit. Veel kans op regen en dat is voor niet een activiteit leuk. Maar ja.......

Het is nog 109 dagen tot aan 4 september dus om op de Mont Ventoux te komen is nog voldoende trainingstijd.

De komende weken zal ik veel kilometers in de auto maken naar Kinderdijk, Giethoorn, Scheveningen , Rotterdam, Amsterdam, Parijs. En we hebben al gehad de Keukenhof , Den Bosch , Westenschouwen , Neeltje Jans.

Ook de Giro wil ik blijven volgen want Steven Kruijswijk doet het geweldig en het is natuurlijk jammer dat Tom Dumoulin moest afstappen i.v.m. problemen aan zijn zitvlak.
We zullen zien of Steven dit jaar mee kan doen om de prijzen.